Firma Fonergy od ledna 2025 sníží ceny elektřiny i plynu pro všechny své zákazníky. (Ilustrační foto).

Firma Fonergy od ledna 2025 sníží ceny elektřiny i plynu pro všechny své zákazníky. Situace na energetickém trhu se podle firmy stabilizuje a přes mírný růst cen se dá jejich další vývoj předpovídat lépe než v minulém nejistém období. Také díky tomu může společnost Fonergy od ledna 2025 snížit ceny elektřiny a zemního plynu všem svým zákazníkům.

Snížení ceny se bude týkat všech zákazníků, ať už mají smlouvy na dobu neurčitou, či fixní tarify.

Na rozdíl od ostatních dodavatelů energií, kteří zpravidla upravují ceny pouze zákazníkům s tarify na dobu neurčitou, se lednové snížení cen Fonergy dotkne absolutně všech zákazníků, tedy i těch, kteří mají s ryze českým dodavatelem energií uzavřeny smlouvy na odběr elektřiny a zemního plynu se zafixovanými cenami, v případě Fonergy jde o měsíční tarif.

Tuto variantu český dodavatel zvolil proto, aby z lednového snížení cen profitovali všichni zákazníci. Proto ale také nemůže Fonergy výši slevy sdělit, protože bude pro každého zákazníka dle jeho tarifu i výše spotřeby různá. Kolik budou od nového roku konkrétně platit se tedy zákazníci dozvědí z rozpisu záloh na příští období.

K uzavření nové smlouvy či prodloužení stávajícího kontraktu mohou zákazníci snadno využít aplikaci Fonergy s tím, že smlouvu mohou podepsat jednoduše prstem ve svém mobilním telefonu. Lze se samozřejmě také spojit se zákaznickým servisem.

O firmě Fonergy

Společnost Fonergy je obchodník s elektrickou energií a zemním plynem z Uherského Hradiště, který dodává obě komodity po celém území České republiky. Hlavní výhodou tohoto dodavatele jsou vysoce konkurenceschopné ceny energií oproti tradičním dodavatelům.

Veškeré smlouvy uzavírá Fonergy na dobu neurčitou, se zákazníky jedná naprosto transparentně. Také díky tomuto přístupu dokázala od svého založení v roce 2012 získat silný a početný kmen věrných zákazníků. (sfr)