Firma DFK Cab začala vyrábět kabiny na velkou terénní čtyřkolku POLARIS RZR XP 4 1000 (na fotografii).

Firma DFK Cab vyvinula a začala dodávat kabiny na čtyřmístné terénní vozidlo POLARIS RZR XP 4 1000. Jedná se již o druhý typ kabiny DFK Cab pro čtyřmístnou verzi terénních UTV vozidel firmy POLARIS. Vedle toho DFK Cab již delší dobu dodává kabiny pro sedm menších modelů čtyřkolek POLARIS.

Čtyřmístný model UTV vozidla POLARIS RZR XP 4 1000 patří mezi pracovní nákladní čtyřkolky, které jsou však oblíbeny i sportovně založenými řidiči, kteří hledají zábavu a dobrodružství jízdy v terénu.


Čtyřmístné UTV vozidlo POLARIS (bez kabiny) v terénu.


Zásadní roli pro zvýšení komfortu a bezpečnosti jízdy pro celou posádku čtyřkolky zejména v horších povětrnostních podmínkách sehrává kabina, kterou pro model POLARIS RZR XP 4 1000 nyní dodává česká firma DFK Cab.

Nová kabina DFK Cab pro větší verzi vozidla POLARIS v sobě spojuje všechny kvality a výhody této důležité součásti každé terénní čtyřkolky. Stěžejním přínosem kabiny pro uživatele je pevnost a odolnost její konstrukce.


UTV vozidlo POLARIS RZR XP 4 1000 s kabinou firmy DFK Cab.


Průhledné dveře z polykarbonátu zvyšují odolnost proti poškrábání a jejich dokonalá omyvatelnost zaručuje viditelnost z vozidla za jakýchkoliv podmínek. Přední dveře kabiny v horní části obsahují i otevíratelné okénko.

Kabina DFK Cab pro čtyřmístný model POLARIS RZR XP 4 1000Z má na předním panelu výklopné sklo a vysoce účinné stěrače a ostřikovače, jež svoje funkce dokáží spolehlivě plnit na maximální části plochy čelního skla.

Mimořádně odolný kovový střešní panel je další devízou kabiny, když tato střecha zajišťuje mimo jiné i zvukovou izolaci.

Podstatnou součástí kabiny DFK Cab je topení, které každý uživatel čtyřkolky ocení zejména během zimního období. Samozřejmostí je také uzamykatelnost kabiny.


UTV vozidlo POLARIS RZR XP 4 1000 s kabinou firmy DFK Cab.


Společnost DFK Cab se specializuje na výrobu kabin pro terénní, pracovní, volnočasové a sportovní stroje. Vyrábí kabiny na všechny typy čtyřkolek všech hlavních světových značek, jako jsou Arctic Cat, Can-am, CF Moto, Cushman, Hisun, Honda, John Deer, Kawasaki, Kioti, Kymco, Linhai, Polaris či Yamaha.

Jako zatím jediná na světě vyvinula a dodává kabiny pro řadu modelů terénních čtyřkolek firmy Segway.

Vedle kabin pro terénní sportovní čtyřkolky nabízí DFK Cab také kabinové nástavby pro průmyslová vozidla, respektive pro průmyslové využití. Firma také vyrábí kabiny na zemědělskou techniku či kabiny na vysokozdvižné vozíky. (sfr)


VÍCE O DFK CAB A JEJÍCH PRODUKTECH ČTĚTE ZDE:

Firma DFK Cab jako jediná dodává kabiny na šestimístnou čtyřkolku Segway Fugleman Crew

DFK Cab vyrábí a dodává kabiny pro čtyřkolku Segway Fugleman Crew i nakladače Avant

Firma DFK Cab představila kabinu na novou sportovní čtyřkolku ZFORCE od CF MOTO