Telly: Sparta má blízko k postupu do fotbalové Ligy mistrů, přímý přenos vysílá Nova Sport 6.

Dva největší české fotbalové kluby před sebou mají poslední zápasy v  předkole prestižní Ligy mistrů. Zatímco letenský klub AC Sparta Praha do odvety se švédským Malmö nastupuje po výhře 2:0, Slavia musí dohánět dvougólové manko.

Sparta na Letné vyzve švédské FC Malmö v úterý 27. srpna od 21:00 hodin. Pražský klub je v komfortní situaci, protože k postupu do elitní Ligy mistrů mu stačí dokonce prohra o jeden gól.

Přímý přenos důležitého zápasu si mohou diváci Telly pustit na kanále Nova Sport 6.

Ve středu je pak na programu odveta mezi Slávií a francouzským Lille. V přímém přenosu ji vysílá stanice Nova Sport 3. Výkop je stanoven na 21:00 hodin, předzápasové studio startuje ve 20:15 hodin.

Slavia ve Francii prohrála 2:0, klub z Edenu tak čeká náročný úkol.

Plzeňská Viktoria si již zajistila podzimní účast v Konferenční lize, ve čtvrtek 29. srpna zabojuje tým ze západu Čech ještě o účast v Evropské lize. Na programu mají odvetu se skotskými Heart of Midlothian, se kterými Plzeň na domácím hřišti minulý čtvrtek vyhrála 1:0. Začátek odvety začíná v 20:45 hodin, přímý přenos vysílá stanice Sport 2.

Sledování všech uvedených zápasů lze jednoduše aktivovat online již za 300 korun na 14 dní.

O Telly s.r.o.

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také prémiový sportovní obsah na oblíbených kanálech Premier Sport 1 až 4 a na stanicích Nova Sport 1 až 6. Ty obsahují například fotbalovou Champions League UEFA, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, americkou NFL, závody Formule 1 nebo zápasy UFC a OKTAGON MMA. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP a všechny daně, včetně daně z příjmu, odvádí v ČR. (sfr)