TV Telly: Pražská "S" mají blízko k postupu do Ligy mistrů, zbývají jim dva zápasy.

Dva největší české fotbalové kluby, AC Sparta Praha a SK Slavia Praha před sebou mají poslední dva zápasy v  předkole prestižní Ligy mistrů. První z odvetných zápasů se hraje v úterý, respektive ve středu 21. srpna.

Informoval o tom televizní operátor Telly.

Ještě nikdy v historii tuzemské fotbalové ligy se nestalo, že by ve slavné Lize mistrů měly české týmy hned dva zástupce. V tuto chvíli zatím není nic jisté, nicméně oba největší tuzemské fotbalové celky a zároveň nesmiřitelní rivalové – pražská S – mají velkou šanci se do Ligy mistrů probojovat.

O případném postupu se rozhodne v následujících dvou týdnech, kdy oba celky odehrají po dvou zápasech. Sparta vyzve švédské FC Malmö, Slavia musí přejít přes francouzský klub LOSC Lille.

Přímý přenos utkání 4. předkola Ligy mistrů UEFA se speciálním studiem nabídne v úterý 20. srpna od 20:15 kanál Nova Sport 6. Samotné utkání Lille – Slavia Praha začíná v 21:00 hodin.

Ve středu je pak na programu zápasy FC Malmö – Sparta Praha. V přímém přenosu jej vysílá stanice Nova Sport 3. Výkop je stanoven na 21:00 hodin, předzápasové studio startuje ve 20:15 hodin.

Plzeňská Viktoria si již zajistila podzimní účast v Konferenční lize, ve čtvrtek 22. srpna zabojují Viktoriáni ještě o účast v Evropské lize. Na programu mají dvojzápas se skotskými Heart of Midlothian, začátek je v plzeňské aréně od 19:00 hodin. Přímý přenos vysílá stanice ČT Sport.

Sledování všech uvedených zápasů lze jednoduše aktivovat online již za 300 korun na 14 dní.



O Telly s.r.o.

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také prémiový sportovní obsah na oblíbených kanálech Premier Sport 1 až 4 a na stanicích Nova Sport 1 až 6.

Ty obsahují například fotbalovou Champions League UEFA, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, americkou NFL, závody Formule 1 nebo zápasy UFC a OKTAGON MMA. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno.

Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP a všechny daně, včetně daně z příjmu, odvádí v ČR. (sfr)