TV Telly: V srpnu začínají evropské fotbalové ligy, všechny zápasy uvidí diváci v HD kvalitě.

Na polovinu srpna se těší všichni fanoušci evropských fotbalových lig. Začíná italská Serie A, španělská La Liga nebo německá Bundesliga. Fotbaloví fanoušci si přijdou na své, ty nejatraktivnější zápasy uvidí v HD kvalitě a s českým komentářem.

Informoval o tom televizní operátor Telly.

Kolotoč evropských národních  soutěží se začíná roztáčet. Nejvyšší španělská fotbalová liga La Liga letos začala ve čtvrtek 15. srpna 2024. Přímé přenosy vybraných zápasů uvidí diváci Telly na kanálech Nova Sport 3, Nova Sport 4, Nova Sport 5 a Nova Sport 6.

Německá Bundesliga startuje o týden později (pátek 23. srpna) a o pouhé dva dny později začíná nejvyšší italská liga – Serie A. Italskou první fotbalovou ligu uvidí diváci Telly na kanálech Sport 1 a Sport 2.

Bundesligu bude letos možné sledovat na kanálech Nova Sport 1, Nova Sport 3 a Nova Sport 4.

Všechny výše uvedené fotbalové ligy mohou diváci Telly sledovat v HD kvalitě a s českým komentářem.

Televizní operátor Telly připravil pro fotbalové fanoušky speciální akci – možnost sledovat Telly až jeden měsíc zdarma. Bezplatnou aktivaci pro nové zákazníky je možné provést online.

Registrace je zcela bez závazků, kromě sportovních pořadů je po dobu jednoho měsíce možné sledovat dalších 100 televizních kanálů.

O Telly s.r.o.

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také prémiový sportovní obsah na oblíbených kanálech Premier Sport 1 až 4 a na stanicích Nova Sport 1 až 6.

Ty obsahují například fotbalovou Champions League UEFA, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, americkou NFL, závody Formule 1 nebo zápasy UFC a OKTAGON MMA.

Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP a všechny daně, včetně daně z příjmu, odvádí v ČR. (sfr)