Nový model hodinek PRIM ORLÍK 38 damašek oslavuje mistrovství českých hodinářů.

Společnost ELTON hodinářská pokračuje v oslavách 75 let od založení československé hodinářské tradice. Zcela nová limitovaná edice PRIM ORLÍK 38 damašek posouvá legendární model na další úroveň. Novoměstští mistři vytvořili hodinky ve dvou verzích, z nichž každá přináší unikátní designové řešení.



První varianta je elegantní a sofistikovaná, zatímco druhá je ozdobena brilianty, které dodávají hodinkám neobyčejnou noblesu. Jedná se o historicky první model Orlíku zdobený drahokamy. Každá z variant je limitována na pouhých 30 kusů.

Materiál: Neobyčejný damašek

Hodinky z edice PRIM ORLÍK 38 damašek jsou vyrobeny z exkluzivního nerezového damašku, známého jako AUSTENITE, který kombinuje dvě nekalitelné oceli s nízkým obsahem niklu. T

ento hypoalergenní materiál je ideální pro kontakt s lidskou kůží. Leptání damašku při výrobě navíc vytváří podmanivou, vždy originální kresbu. Leštění jednotlivých částí je precizní ruční práce, která trvá až šest hodin.



Nová konstrukce pouzdra je subtilní a zároveň výrazná. Ochrana korunky s DLC povrchovou úpravou zajišťuje větší komfort při nošení i zvýšenou odolnost proti poškrábání. Šroubovací mechanismus korunky umožňuje bezpečné potápění do hloubky až 10 ATM.

Číselníky: Kouzlo originálu

Dalším unikátním prvkem nového modelu jsou číselníky, které jsou perforované a speciálně lakované, což zaručuje, že každý kus je neopakovatelný originál.

Atraktivní ztmavování barvy od středu k okrajům upoutá pozornost při každém pohledu na zápěstí. Obě verze se odlišují i v detailu nápisu Orlík. Technický font zdobí číselník bez kamenů, psací varianta je součástí okázalejšího stylu s drahokamy.



Srdcem hodinek je in-house mechanický strojek s automatickým nátahem, viditelný pod proskleným víkem. Tento strojek, vyrobený přímo v manufaktuře ELTON v Novém Městě nad Metují, je důkazem umění a zručnosti českých hodinářů.

Dokonalost modelu doplňují řemínky, které harmonicky snoubí tradiční francouzské koželužny s českou hodinářskou tradicí. Koželužny z oblasti Tarnu jsou symbolem luxusu a kvality. Investují do inovací a recyklace a jejich přístup k materiálu a životnímu prostředí je v souladu s hodnotami ELTON hodinářská.

Dvě neopakovatelná provedení: Dokonalé spolu i jednotlivě

Tyto hodinky jsou ideální i jako párový model – perfektní dárek pro novomanžele, rodičům k výročí, majitelům firem či obchodním partnerům. (sfr)