Sušené maso od firmy Fine Gusto je ideální zdravé jídlo na cesty. Jerky je trvanlivé a chutné.

Sušené maso od firmy Fine Gusto je ideální zdravé jídlo na cesty. Jerky je trvanlivé a chutné. Nezáleží na tom, zda se rozhodnete jet na jednodenní výlet, nebo na cestách strávíte i několik dní. Ať už jedete na kole, vlakem, autem nebo jdete pěšky, žádný výlet se neobejde bez jídla a pití. Jaké jídlo si přibalit s sebou na cesty? Přece lehké, chutné a hlavně zdravé.

Nabízí se ovoce a zelenina, ale ta mnohdy po několika hodinách v batohu nevypadá vábně a některé druhy ani delší cesty nevydrží. Ideálním řešením je sušené maso, které v malém balení skrývá mnoho výhod.



Trvanlivé jídlo je skvělým řešením

Léto se bleskově blíží a přicházející teplé dny si o výlety jen říkají. Batoh či taška se pomalu plní potřebnými věcmi a zbývá jediné – dobrá svačina. Zkuste tentokrát namísto sušenek a jídla, které po nošení v batohu moc k jídlu nevypadá, přibalit sušené maso Fine Gusto. Sušené maso neboli jerky je trvanlivé, ale to není jediný důvod, proč je ideálním jídlem na cesty.

Proč si sbalit právě sušené maso?

×          Je lehké a skladné

×          V batohu nezabere skoro žádné místo

×          Nekazí se a nepotřebuje být v chladu

×          Stačí otevřít sáček a svačina je připravená

×          Chuťově je moc dobré

×          Má vysoký obsah bílkovin a energie



Masové snacky, to je ta pravá svačinka pro děti i dospělé

Pokud s sebou na výlet berete i děti, zkuste jim přibalit sušené maso Fine Gusto s příchutí teriyaky nebo barbecue, tedy ochucené jerky, které dětem budou moc chutnat. Případně lze vyzkoušet i slisované masové tyčinky, takzvané snack bary, které jsou pro cestování ideální. Navíc budou vaše děti na výletech mlsat zdravě. Nutriční hodnoty tuků, cukrů a bílkovin jsou totiž vyvážené a masové pochoutky tedy skvělé nahradí nezdravé cukrovinky. (kom)