TV Telly: Sobotní večer ozdobí finále fotbalové Ligy mistrů, Dortmund vyzve Real Madrid. (Ilustrační foto).

Nejprestižnější klubová fotbalová soutěž má na pořadu finále. V sobotu 1. června se o slavný pohár utká Borussia Dortmund se španělským velkoklubem Real Madrid. Diváci Telly uvidí zápas živě a s českým komentářem.

Finále Ligy mistrů UEFA se uskuteční v sobotu 1. června v Londýně na slavném stadionu ve Wembley, který nabízí kapacitu pro 90 tisíc fanoušků. Utkání, v němž je odborníky favorizován Real Madrid, úřadující mistr španělské La Ligy a klub s nejvíce tituly v Lize mistrů, začíná v 21 hodin.

Diváci televize Telly mohou být u toho.

Štáb Nova Sport nejprve během dne přiblíží atmosféru ze „sportovního chrámu“ – přímo z Londýna budou redaktoři vysílat pětiminutové vstupy v rámci Studia Wembley.

Samotný  přenos s českým komentářem a speciálním předzápasovým studiem začíná ve 20 hodin na stanici Nova Sport 3. Ještě před tím mohou fanoušci zhlédnout krátké dokumenty o cestě obou týmů do finále Ligy mistrů.

„Vyřazovací zápasy Ligy mistrů mají dlouhodobě vysokou sledovanost a jak víme z našich statistik z minulých let, finálové duely jsou samozřejmě nejsledovanější. Předpokládáme, že nejinak tomu bude i letos ve Wembley, kde lze očekávat přímo elektrizující atmosféru,“ uvedl ředitel marketingu Telly Jan Schöppel.

Balíčky pro možnost sledování finále nejprestižnější klubové soutěže lze zakoupit online od 300 Kč na webu televize Telly.



O televizi Telly

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také prémiový sportovní obsah na oblíbených kanálech Premier Sport 1 až 4 a na stanicích Nova Sport 1 až 6.

Ty obsahují například fotbalovou Champions League UEFA, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, americkou NFL, závody Formule 1 nebo zápasy UFC a OKTAGON MMA. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno.

Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP a všechny daně, včetně daně z příjmu, odvádí v ČR. (sfr)